Hyppää sisältöön

Jäsenyydellä tuet, vaikutat ja voit osallistua

Liittymällä sydänyhdistyksen jäseneksi tuet työtä, jolla edistetään terveyttä, ehkäistään sairauksia ja tuetaan sairastuneita. Saat monipuolisia jäsenetuja ja mahdollisuuden osallistua sydänyhteisön toimintaan sekä vaikuttaa siihen, että ihmiset elävät parempaa elämää.

Liity jäseneksi

Jäsenenä olet osa suurta sydänyhteisöä

Jäsenenä tuet paikallista, alueellista ja valtakunnallista sydäntyötä. Työllä edistetään sydänterveyttä, ehkäistään sydänsairauksia ja tuetaan sairastuneita. Jäseneksi liittyessäsi kiinnityt aina paikalliseen tai johonkin kolmesta valtakunnallisesta sydänyhdistyksestä. Sydänyhteisöön kuuluu yli 70 000 henkilöjäsentä.

Yli 200 sydänyhdistystä järjestää vuodessa yli 4500 tapahtumaa ympäri Suomen, yhdistykset tarjoavat paikallisia jäsenetuja, mahdollisuuden kokemusten jakamiseen sekä antavat vertaistukea ja kouluttavat tehtäviin.  Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä laadukas jäsenlehti tarjoaa ajankohtaista tietoa sydänterveydestä.

Haluamme yhdessä vaikuttaa siihen, että ihmiset saavat tarvitsemansa hoidon ja kuntoutuksen oikea-aikaisesti ja yhdenvertaisesti sukupuolesta, asuinpaikasta, sosiaalisesta asemasta tai etnisestä taustasta riippumatta. Olemme valtakunnallisesti toimiva laaja-alainen sydänterveyden edunvalvoja.

Tule mukaan

Jäsenyydestä on iloa ja etua

Yhteisömme jäseneksi ovat kaikki tervetulleita. Voit tehdä jäsenyydestäsi juuri sinun näköisesi. Sydänyhdistyksen jäsenenä voit osallistua terveysmittauksiin ja -neuvontoihin sekä mielenkiintoisille luennoille, liikkua yhdessä kannustavissa ryhmissä tai osallistua erilaisille retkille.

Jos haluat tehdä hyvää, voit kouluttautua vertaistukihenkilöksi tai ottaa muun roolin yhdistyksessäsi. Saat aina kotiisi neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Sydänlehden, jossa ajankohtaista tietoa sydänterveydestä ja tapahtumista.

Jäsenenä voit myös hyödyntää monipuolisia jäsenetujamme. Sydänyhdistyksillä on lisäksi lukuisia paikallisia jäsenetuja, niistä saat tietoa omasta yhdistyksestäsi. Kun lataat älypuhelimeesi mobiilijäsenkortin, kulkevat edut mukanasi, missä ikinä liikutkin.
Lue lisää jäseneduista täältä.

Jäsenpalvelut

Jäsenkortti tai -lasku hukassa? Osoite muuttunut tai nimi vaihtunut? Ei hätää.

Jäsentietojen muutokset voit ilmoittaa verkossa muutoslomakkeella, kirjautumalla jäsensivustolle tai oman mobiilijäsenkortin kautta. Palvelemme sinua myös sähköpostilla jasenpalvelu@sydanliitto.fi tai puhelimessa (09) 752 7521. Osoitteenmuutokset päivittyvät jäsenrekisteriimme automaattisesti Postin päivityspalvelun kautta, jos olet tehnyt virallisen osoitteenmuutoksen.

Sydänyhdistyksestä riippuen vuosittaisen jäsenmaksun suuruus on 13-35 euroa. Valitsemalla liittymislomakkeelta yhdistyksen, johon haluat liittyä, näet automaattisesti sen vuosimaksun. Tietoa sydänyhdistyksistä löydät yhdistysten omilta sivuilta.

JÄSENLAJIT

Varsinainen jäsen on paikallisen sydänyhdistyksen tai jonkun valtakunnallisen yhdistyksen henkilöjäsen.
Perhejäseneksi voi liittyä henkilö, joka asuu samassa osoitteessa varsinaisen jäsenen kanssa. Jäsenmaksu on hieman edullisempi kuin varsinaisessa jäsenyydessä.
Toissijaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, joka kuuluu jo toiseen sydänyhdistykseen. Jäsenmaksu on hieman edullisempi kuin varsinaisessa jäsenyydessä.
TM-jäsen eli toisen henkilön maksama jäsenyys. Tämä jäsenyys on hyvä valita silloin, jos jäsen ei syystä tai toisesta pysty itse maksamaan omaa jäsenmaksuaan.
Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta tai toimintaa. Kannatusjäsenmaksun määrittää kukin yhdistys ja on yleensä korkeampi kuin varsinainen jäsenyys.
Kunniajäsen kunniajäsenyyteen kutsutaan henkilö, joka on toiminut ansiokkaasti yhdistyksen hyväksi. Tämä tehdään yhdistyksen kokouksessa hallituksen esityksestä. Kunniajäseneltä ei veloiteta jäsenmaksua.

Jäsenille on tarjolla lukuisia tapahtumiakoulutuksia ja sopeutumisvalmennusta. Tarjolla on myös eri vaihtoehtoja, miten voit halutessasi osallistua toimintaan.

Sydänliiton jäsenrekisterin tietosuojaselosteen löydät täältä.

Haku

Löytynyt 0 tulokset