Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän.fi  / Ajankohtaista / Avoin työpaikka: Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija

Avoin työpaikka: Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija

Sydänliitto hakee markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijaa tukemaan viestinnän toteuttamista ja kehittämistä erityisesti lapsiperhetoiminnassamme.

Eeva Hietalahti, Johtaja, Tuotteet, palvelut ja viestintä
Julkaistu 8.10.2021

Sydänliitto tekee työtä sen eteen, että mahdollisimman harva sairastuisi sydän- ja verisuonisairauksiin ja että kukaan sairastunut ei jäisi yksin. Kohderyhmiämme ovat kaikenikäiset ihmiset odottavasta äidistä kokemusta keränneeseen ikäihmiseen.

Olemme viime vuosina panostaneet paljon viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen strategiasta erilaisten työkalujen ja toimintamallien käyttöönottoon. Sydänliiton viestinnän pääkanavia ovat Sydän-media (sydan.fi, Sydän-lehti, neuvokasperhe.fi, sydanmerkki.fi sekä erilaiset uutiskirjeet) sekä sosiaalinen media. Teemme sekä kampanjoita että jatkuvia viestinnän toimenpiteitä. Sydänliiton digitaaliset kanavat tavoittavat vuositasolla useita miljoonia suomalaisia.

Haemme markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijaa tukemaan viestinnän toteuttamista ja kehittämistä. Harjoittelija toimii markkinointi- ja viestintäjohtajan alaisuudessa ja auttaa erityisesti lapsiperhebrändimme viestinnän toteutuksissa. Hän tekee töitä koko organisaation kanssa, mutta erityisesti markkinointi- ja viestintätiimin sekä Neuvokas perhe tiimin kanssa.

Mitä odotamme harjoittelijalta

  • oma-aloitteista toimintaa, kuitenkin osana tiimejä
  • kääritään hihat asennetta, meillä saa tehdä monenlaisia asioita
  • ideoita ja näkemyksiä toiminnan kehittämiseksi
  • opiskelun kautta hankittua markkinoinnin/viestinnän osaamista, mahdollista kokemusta erilaisen markkinoinnin/viestinnän tekemisestä
  • kokemusta tai halua oppia verkkopalveluiden (WordPress) sisällöntuotannosta sekä kiinnostusta sosiaaliseen mediaan ja markkinointikampanjoihin

Tarjoamme monipuolisen harjoittelupaikan, jossa saat mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa erilaisia markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteitä oli ne sitten isoja tai pieniä. Meillä on käytössä laajasti erilaisia markkinointiviestinnän toteutukseen liittyviä työkaluja, joihin pääset laajasti käyttämään.

Etsimme harjoittelijaa noin kolmen kuukauden ajaksi. Aloitus mahdollisimman pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Maksamme vähintään Kelan vähimmäispalkan mukaisen palkan. Palkassa huomioidaan henkilön kokemus ja osaaminen. Kerrothan hakemuksessasi, onko sinun mahdollista saada harjoittelullesi harjoittelutukea.

Voit tutustua Sydänliiton toimintaan osoitteessa sydan.fi ja lapsiperhebrändiimme neuvokasperhe.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 22.10.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi. Viestikenttään merkintä ”markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija”. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, jos saamme sopivia hakemuksia, joten kannattaa hakea mahdollisimman nopeasti. Kerrothan hakemuksesi yhteydessä myös sen, millä aikataululla sinun on mahdollista aloittaa harjoittelu.

Tutustu toimintaamme osoitteissa sydan.fi, neuvokasperhe.fi ja sydanmerkki.fi

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi