Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän.fi  / Ajankohtaista / Avoin työpaikka: Viestinnän ja markkinoinnin harjoittelija

Avoin työpaikka: Viestinnän ja markkinoinnin harjoittelija

Suomen Sydänliiton strategian mukaisesti liitto näkyy, kuuluu ja vaikuttaa. Olemme panostaneet viime vuosina paljon viestinnän kehittämiseen strategiasta erilaisten työkalujen ja toimintamallien käyttöönottoon.

Julkaistu 21.6.2021
Päivitetty 22.6.2021

Sydänliiton viestinnän pääkanavia ovat Sydän-media (sydan.fi, Sydän-lehti sekä erilaiset uutiskirjeet), sydanmerkki.fi, neuvokasperhe.fi sekä sosiaalisen median kanavat. Teemme sekä kampanjoita, että jatkuvia viestinnän toimenpiteitä niin omissa medioissa kuin ostetussa mediassa monipuolisesti eri kohderyhmille. Vastaamme Sydänmerkki-järjestelmästä ja sen markkinoinnista. Sydänliiton digitaaliset kanavat tavoittavat vuositasolla useita miljoonia suomalaisia. Teemme vuodessa monia erilaisia varainhankinnan kampanjoita ja toimenpiteitä.

Haemme markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijaa tukemaan niiden toteuttamista ja kehittämistä. Harjoittelija toimii viestintä- ja markkinointijohtajan alaisuudessa ja tekee töitä koko organisaation kanssa, mutta erityisesti markkinointi- ja viestintätiimin kanssa.

Mitä odotamme harjoittelijalta

  • oma-aloitteista toimintaa, kuitenkin osana koko viestinnän ja markkinoinnin tiimiä
  • ideoita ja näkemyksiä toiminnan kehittämiseksi
  • kääritään hihat asennetta, meillä saa tehdä monenlaisia asioita
  • opiskelun kautta hankittua markkinoinnin/viestinnän osaamista, mahdollista kokemusta erilaisen markkinoinnin/viestinnän tekemisestä

Tarjoamme monipuolisen harjoittelupaikan, jossa saat mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa erilaisia markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteitä oli ne sitten isoja tai pieniä. Pääset tutustumaan ja käyttämään mm. seuraavia viestinnän ja markkinoinnin työkaluja: WordPress, MailChimp, Meltwater Engage, Google Analytics, MyNewsdesk ja Livestorm.

Etsimme harjoittelijaa kolmen kuukauden ajaksi elo-marraskuun väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan. Tarkempi aikataulu sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa. 

Maksamme vähintään Kelan vähimmäispalkan mukaisen palkan. Palkassa huomioidaan henkilön kokemus ja osaaminen. Kerrothan hakemuksessasi, onko sinun mahdollista saada harjoittelullesi harjoittelutukea.

Voit tutustua Sydänliiton toimintaan osoitteessa sydan.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 16.7.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen eeva.hietalahti@sydanliitto.fi. Viestikenttään merkintä ”viestinnän harjoittelija”.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi