Hyppää sisältöön
Etusivu / Terveys & Hyvinvointi / Nyt kaikki tossua toisen eteen

Nyt kaikki tossua toisen eteen

Sydänliitto on tänä keväänä mukana Naisten Kympillä 25.5.2019. Tule mukaan sinäkin liikkumaan Sydän-joukkueen  mukana! Sydänliitto on yksi tapahtumien kumppaneista ja päähyväntekeväisyyskohteista.

Heljä Hyytiä, Outi Kontkanen
Julkaistu 16.2.2018
Päivitetty 9.5.2019
Tule juoksemaan hyvää!

Tee hyvää juoksemalla

Maailmalla tuttu tapa on rantautunut Suomeen jäädäkseen: kevään suurimpien juoksutapahtumien osallistujat voivat tehdä kaksin verroin hyvää valitsemalla ilmoittautumisen yhteydessä itselleen tärkeän hyväntekeväisyyskohteen, jolle keräävät varoja. Myös jokainen Naisten Kympin osallistuja voi perustaa oman hyväntekeväisyyskeräyksen.

Sydänliitto on yksi Naisten Kympin päähyväntekeväisyyskohteista. Keräämme varoja sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen. Perusta oma keräys ja tule mukaan Sydän-joukkueeseen!

Miten voin osallistua?

Ilmoittaudu mukaan tapahtuman sivuilla: naistenkymppi.fi/ilmoittaudu

Voit osallistua yksin, tai perustaa oman ryhmän esimerkiksi yhdessä työporukan, perheen, ystävien tai oman yhdistyksen kanssa.

Valitse ilmoittautuessasi hyväntekeväisyyskohteeksi Sydänliitto. Saat henkilökohtaisen linkin omalle keräyssivullesi. Lähetä ystävillesi ja tuttavillesi tietoa, että olet mukana juoksemassa ja samalla keräämässä rahaa hyvään tarkoitukseen. Kannusta heitä tukemaan sinua tässä – esimerkiksi euro per juostu tai kävelty treenikilometri. Keräämäsi summan näet koko ajan omalta keräyssivultasi.

#kaksitavoitetta #omakeräys #sydäntekeehyvää

Lahjoita juoksemalla

 

Tee hyvää vapaaehtoisena

Voit tukea Sydän-joukkuetta myös ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi. Sydänliitto vastaa tapahtuman tavarasäilytyksestä ja tarvitsemme avuksi 25 vapaaehtoista huolehtimaan siitä kanssamme. Ilmoittaudu vapaaehtoispalvelu Hiiopin kautta.

Vapaaehtoisvuoron kesto on enintään 7 tuntia klo 10-17 välillä. Paikalla on koko ajan Sydänliiton tapahtumakoordinaattori.

 

Ilmoittaudu vapaehtoiseksi Naisten Kympille!

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi