Siirry sisältöön

Osallistu vertaistukikeskusteluun Sydän Chat -palvelussa

Sydän Chat tuo yhteen sydänsairauksia sairastavia, eri ikäisiä ihmisiä jakamaan kokemuksiaan, antamaan ja saamaan vertaistukea reaaliajassa, olinpaikasta riippumatta.

Susanna Lehtimäki
Julkaistu 3.2.2020
Päivitetty 5.2.2020

Sydän Chat -palvelussa käydään keskustelua anonyymisti nimimerkillä ja keskustelemaan pääsee kerrallaan 12 osallistujaa. Chat-keskustelussa keskustelun virittäjänä toimii Sydänliiton kouluttama vapaaehtoinen verkkotukihenkilö. Lisäksi chatissa voi olla paikalla Sydänliiton työntekijä ja erikseen ilmoitettuina kertoina myös asiantuntijavierailijoita.

Sydän Chatit järjestetään Tukinetissä osoitteessa sydan.fi/sydanchat.

Sydän Chatissa on ennalta määritelty teema. Joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 18-19.30 keskustellaan laajasti Sydänsairastuneen arkielämän kysymyksistä. Näiden lisäksi joka toinen torstai (parittomat viikot) klo 18-19.30 järjestetään torstain teemachat, jonka aihepiiri vaihtelee. Tulevien Sydän Chatien ajankohdat ja teemat löytyvät sydan.fi/sydanchat sekä Sydänliiton Tapahtumakalenterista hakusanalla Sydän Chat.

Sydänliitto tarjoaa sydänsairastuneille ja heidän läheisilleen myös avoimen Mitä sydämellä? -ryhmäkeskustelukanavan Tukinetissa (sydan.fi/mitasydamella). Keskustelu ei ole sidottu tiettyyn ajankohtaan ja kanavalla voi jakaa omaan elämään liittyviä arjen kokemuksia, onnistumisia ja haasteita. Tälläkin kanavalla tukihenkilöt vierailevat ajoittain.

Lisätietoja Sydän Chatiin ja verkkovertaistukeen liittyen voit tiedustella Sydänliiton verkkovertaistuen yhteyshenkilö Susanna Lehtimäeltä, susanna.lehtimaki(a)sydan.fi tai puh. 044 734 7300.

Lue myös: Sydän Chatissa ei pilkkujen paikoilla ole väliä

Lue seuraavaksi

Haku

Löytyi 0 tulokset