Hyppää sisältöön

Tule mukaan

Osallistu mielenkiintoisille luennoille, liiku yhdessä kannustavissa liikuntaryhmissä, hae vertaistukea tai osallistu vaikka erilaisille retkille. Tule mukaan sydänyhteisön monipuoliseen toimintaan juuri sinulle sopivalla tavalla!

Liity jäseneksi

Liittymällä sydänyhdistyksen jäseneksi tuet työtä, jolla edistetään terveyttä, ehkäistään sairauksia ja tuetaan sairastuneita. Saat monipuolisia jäsenetuja ja mahdollisuuden osallistua sydänyhteisön toimintaan sekä vaikuttaa siihen, että ihmiset elävät parempaa elämää.

Liity jäseneksi

Alueellinen ja paikallinen toiminta

Sydänpiirimme sekä paikalliset sydänyhdistyksemme järjestävät monipuolista toimintaa.

Alueellinen ja paikallinen toiminta

Onko sinulla tai läheiselläsi harvinaisempi sydänsairaus?

Etsitkö tietoa alueellisesta tai valtakunnallisesta toiminnastamme synnynnäisesti sydänvikaisille, sydän- tai keukosiirrokkaille tai sydänlihassairauksia sairastaville?

Tukea harvinaisempiin sydänsairauksiin

Verkkoluennot

Tule mukaan kuuntelemaan Sydänliiton verkkoluentoja eli webinaareja! Järjestämme maksuttomia verkkoluentoja ajankohtaisista sydänterveyteen liittyvistä aiheista. Luentoja pitävät Sydänliiton asiantuntijat.

Lue lisää verkkoluennoista

Jäsenedut

Jäsenenä voit myös hyödyntää jäsenetujamme. Näiden etujen lisäksi sydänpiireillä ja sydänyhdistyksillä on myös paikallisia jäsenetuja.

Tutustu jäsenetuihin
Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterista löydät sydänyhteisön mittaus- ja neuvontatilaisuudet, kerhot, virkistysretket, luennot ja muut tapahtumat.

Haku

Löytynyt 0 tulokset