Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän.fi  / Ajankohtaista / Avoin työpaikka: Digitaalisen varainhankinnan asiantuntija

Me Sydänliitossa teemme työtä sen eteen, että suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin sairauden kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kuntoutusta, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa.

 Olemme uudistaneet juuri strategiamme ja organisaatiotamme vastaamaan uuden strategian linjauksiin. Panostamme vahvasti tulokselliseen toimintaan, kehitämme asiakaslähtöisesti palvelujamme ja tuotteitamme kohderyhmillemme. Teemme aktiivista vaikuttamistyötä, markkinointia ja viestintää sekä varainhankintaa.

Haemme organisaatioomme ennakkoluulotonta

DIGITAALISEN VARAINHANKINNAN ASIANTUNTIJAA

Työtehtävään sisältyy muun muassa digitaalisen varainhankinnan kehittäminen, mittaaminen ja tuloksellinen toteuttaminen yksityis- ja yritysvarainhankinnassa. Olet kiinnostunut tulosten seurannasta ja datapohjaisesta kehittämisestä. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan varainhankinnan kampanjoita ja projekteja. Toivomme sinulta digitaalisen varainhankinnan ja markkinoinnin sekä operatiivista että strategista osaamista. Kampanjat pyörisivät toimestasi sekä itsenäisesti, että yhteistyössä kumppanitoimistojemme kanssa.

Me Sydänliitolla uskomme vahvasti kasvumarkkinointiin. Siksipä toivommekin, että sinulta löytyisi kokemusta testaavasta ja kokeilevasta kulttuurista. Kokemus järjestömaailmasta on tehtävän kannalta tärkeä. Arvostamme vahvaa digimarkkinoinnin osaamista. Toivomme, että sinulta löytyisi SEO, SEM ja CRM-osaamista, sekä kokemusta työskentelystä eri sosiaalisen median kanavissa kuten LinkedIn, Facebook ja Instagram. Katsomme eduksesi kokemuksen varainhankinnasta, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Menestymisesi mahdollistaa muun muassa aktiivisuus, oma-aloitteisuus sekä yhteistyötaidot. Korostamme ennen kaikkea rohkeutta kokeilla uutta. Olet osa varainhankinnan tiimiä ja työkavereiksi saat meidän sydänterveyden ja viestinnän asiantuntijamme. Sinua tukee työssäsi myös tietohallinnon koordinaattori ja IT-päällikkö. Raportoit työssäsi varainhankinnan päällikölle.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää Sydänliiton digitaalista varainhankintaa aivan uudelle tasolle ja samalla tehdä merkityksellistä työtä kilpailukykyisillä eduilla viihtyisässä työyhteisössä. Sijaitsemme Helsingin Oulunkylässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Meillä hybridityö on arkipäivää. Työtehtävä on uusi, jonka ansiosta pääset luomaan paljon uutta.

Kiinnostuitko? Tutustu tarkemmin toimintaamme verkkopalvelussamme sydan.fi.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä kumppanimme Azetsin kanssa. Jos innostuit mahdollisuudesta ja tunnistit itsesi kuvauksesta, ilmaisethan kiinnostuksesi meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 10.4.2022. Kerrothan hakemuksessasi tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Hae paikkaa

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi