Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän.fi  / Ajankohtaista / Avoin työpaikka: Yhteiskunnallisen vaikuttamisen koordinaattori

Me Sydänliitossa teemme työtä sen eteen, että suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin sairauden kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kuntoutusta, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa.

Olemme uudistaneet juuri strategiamme ja organisaatiotamme vastaamaan uuden strategian linjauksiin. Panostamme vahvasti tulokselliseen toimintaan, kehitämme asiakaslähtöisesti palvelujamme ja tuotteitamme kohderyhmillemme. Teemme aktiivista vaikuttamistyötä, markkinointia ja viestintää sekä varainhankintaa.

Etsimme osaajiemme joukkoon

YHTEISKUNNALLISEN VAIKUTTAMISEN KOORDINAATTORIA

tekemään aktiivista vaikuttamis- ja sidosryhmätyötä, sekä yhteistyösuhteiden rakentamista yhdessä Sydänliiton johdon ja asiantuntijoiden kanssa. Pääset suunnittelemaan ja kehittämään yhteiskunnallisen vaikuttamistyön toimintatapoja sekä seurantaa. Tehtäväsi keskiössä on tapaamisten sekä tilaisuuksien järjestäminen ja tarvittaessa niihin osallistuminen. Olet tärkeässä osassa suunnittelemassa ja toteuttamassa vaikuttamistyön taustamateriaaleja sekä koordinoimassa liiton lausuntojen ja kannanottojen valmistelua. Koordinaattorina pääset myös kehittämään systemaattista tavoitteellista vaikuttamisen toimintaa sekä toimimaan aluetoiminnan tukena.

Odotamme sinulta vankkaa kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin, päätöksenteon prosessien tuntemusta ja kokemusta vaikuttamistyöstä. Arvostamme sosiaali- ja terveysalan tuntemusta. Kykenet tuomaan uusia näkökulmia sekä tuoreita ideoita Sydänliiton vaikuttamistyöhön. Näiden lisäksi sinulta löytyy soveltuva korkeakoulututkinto.

Hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaidot antavat loistavat valmiudet työtehtävässä menestymiseen. Etenet itseohjautuvasti sekä aktiivisesti ja sinulla on taito innostaa ihmisiä mukaan toimimaan. Työtehtävä on uusi ja tarjoamme menestymisesi mahdollistamiseksi asiantuntijoidemme tuen. Pääset tekemään merkityksellistä työtä hybridinä kilpailukykyisillä eduilla. Viihtyisä toimipisteemme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko? Tutustu tarkemmin toimintaamme verkkopalvelussamme sydan.fi.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä kumppanimme Azetsin kanssa. Jos innostuit mahdollisuudesta ja tunnistit itsesi kuvauksesta, ilmaisethan kiinnostuksesi meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 10.4.2022. Kerrothan hakemuksessasi tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja antaa tarvittaessa Azetsilta Teemu Helomaa, p. 050 475 1735.

Hae paikkaa

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi