Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän.fi  / Ajankohtaista / Avoin työpaikka: Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija

Me Sydänliitossa teemme työtä sen eteen, että suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin sairauden kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kuntoutusta, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa.

Olemme uudistaneet juuri strategiamme ja organisaatiotamme vastaamaan uuden strategian linjauksiin. Panostamme vahvasti tulokselliseen toimintaan, kehitämme asiakaslähtöisesti palvelujamme ja tuotteitamme kohderyhmillemme. Teemme aktiivista vaikuttamistyötä, markkinointia ja viestintää sekä varainhankintaa.

Etsimme itseohjautuvaa

MARKKINOINNIN JA VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

Työnkuvaasi kuuluu mm. Sydänliiton erilaisten kampanjoiden ja tapahtumien suunnittelua, toteutusta ja tulosten analysointia sekä omien medioidemme suunnittelua ja toteutusta. Pääset vastaamaan työssäsi Sydänliiton somestrategiasta ja somen kehittämisestä. Teet yhteistyötä sisäisesti koko Sydänliiton organisaatiossa sekä hoidat yhteyksiä mainostoimistoihin, medioihin ja yhteistyökumppaneihimme. Vastuullesi kuuluu myös yritysyhteistyötä.

Olet avoin, ulospäinsuuntautunut, näkemyksellinen sekä kirjallisesti että visuaalisesti lahjakas markkinoinnin ja viestinnän osaaja. Tunnet digitaalisen viestinnän mahdollisuuksia ja olet innostunut luomaan kohderyhmiä kiinnostavia sisältöjä digi- ja some-kanaviin. Sinulla on kokemusta toiminnasta medioiden kanssa. Hallitset kokonaisuuksia ja pystyt vetämään erilaisia projekteja, joissa tietenkin tuemme sinua. Olet tavoitteellinen ja tulossuuntautunut sekä kiinnostunut analysoimaan ja kehittämään tulosten perusteella toimintaamme.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta. Arvostamme vähintään muutaman vuoden kokemusta markkinoinnin ja viestinnän parissa. Kokemus terveyteen liittyvästä viestintä- tai markkinointityöstä katsotaan eduksi.

Tämä tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään sekä itseäsi että toimintaamme markkinoinnin ja viestinnän saralla. Pääset tekemään merkityksellistä työtä hybridinä kilpailukykyisillä eduilla. Viihtyisä toimipisteemme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko? Tutustu tarkemmin toimintaamme verkkopalvelussamme sydan.fi.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä kumppanimme Azetsin kanssa. Jos innostuit mahdollisuudesta ja tunnistit itsesi kuvauksesta, ilmaisethan kiinnostuksesi meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 10.4.2022. Kerrothan hakemuksessasi tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja antaa tarvittaessa Azetsilta Teemu Helomaa, p. 050 475 1735.

Hae paikkaa

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi