Hyppää sisältöön

Joulu tulee näissäkin olosuhteissa

Riskiryhmien suojelu vaatii nyt meiltä kaikilta kärsivällisyyttä ja päättäväisyyttä noudattaa kaikkia turvallisuusohjeita.

Suomen Sydänliiton hallitus muistuttaa, että riskiryhmien suojelu vaatii nyt meiltä kaikilta kärsivällisyyttä ja päättäväisyyttä noudattaa kaikkia turvallisuusohjeita. Kyse on meidän yhteisestä vastuustamme suojella riskiryhmiä, kuten vakavasti sydänsairaita ja laajemmin koko yhteiskuntaa.

Ohjeiden noudattamiseen saattaa välillä väsyä, mutta periksi ei sovi nyt antaa. Siksi Sydänliitto on koonnut sydän.fi- sivulle vinkkejä siitä, mitä kaikkea voi aivan hyvin tehdä näinä poikkeuksellisina aikoinakin. Kaikki kiva ei ole kielletty. Ketään ei saa jättää yksin.

Sydän.fi- sivustolta löytyy paitsi suositut informatiiviset korona-artikkelit, myös paljon tähän aikaan sopivia terveysturvallisia liikuntavinkkejä, reseptejä ja koko suvulle monenlaista virkistymisvinkkiä. Sivuilta löytyy myös ohjeet, kuinka päästä netin tai puhelimen päähän juttelemaan mahdollisista koronaa ja sydäntä koskevista huolista.

Joulun alla Sydän.fi:stä löytyy erillinen Joulu-osio.

Toivotamme kaikille turvallista ja hyvää joulua.

 

Tutustu sydän.fin korona-osioon.

Lue seuraavaksi

Haku

Löytynyt 0 tulokset