Siirry sisältöön

Apua ja tukea koronavirusepidemian aikaan

Tästä palvelusta löydät kootusti apua, tukea ja ideoita koronavirusepidemian aikaan. Katso miten sydänsairastuneen tulee huomioida, löydä tukea huoliin ja pelkoihin tai lue vinkkejä ja ideoita siitä, miten voit esimerkiksi liikkua erikoistilanteen aikana. Ruokaohjeiden avulla valmistat monipuolista terveellistä ruokaa.

Kaipaatko tukea?

Huoliin Liikuntaan Ruokailuun Perhearkeen

 

Vaiko verkkoluentoja näistä aiheista?

Verkkoluentoihin

 

Tukea huoliin

Myötätunto on paras ystävä itselleni

Lue artikkeli

Rauhoita ajatuksia, jos korona pelottaa.

Lue artikkeli

Tunnista omat vahvuudet

Lue artikkeli

Luonto auttaa rauhoittumaan ja olemaan läsnä tässä hetkessä. Harjoituksen avulla on mahdollista vähentää ajattelua ja keskittyä aistimaan luontoa ja löytää mielenrauhaa.

Rentouttava kehon havainnointi harjoitus sopii iltaan tai hetkeen, jolloin haluaa rauhoittaa kehoa ja mieltä. Omaan kehoon keskittyminen ja hyväksyvä tietoinen läsnäolo rentouttavat ja auttavat nukahtamisessa.

 Hyvä harjoitus, jonka voi kuunnella missä vain ja löytää keskittymistä, läsnäoloa tässä hetkessä. Tämä hetki, oma hengitys ja oma keho. Tyyneys ja rauhoittuminen. 

Mielenkiintoista katsottavaa?

Katso Sydänliiton verkkoluentoja livenä tai tallenteina? Tarjolla tietoa sydänterveydestä ja -sairauksista, ruoasta, liikunnasta ja perhearjesta.

 

Tutustu verkkoluentoihin

Haku

Löytyi 0 tulokset