Siirry sisältöön

Apua ja tukea koronavirusepidemian aikaan

Tämä Sydänliiton palvelu kokoaa apua, tukea ja ideoita koronavirusepidemian aikaan.

Katso, mitä sydänsairastuneen tulee tilanteessa huomioida. Löydä tukea huoliin ja pelkoihin sekä poimi vinkkejä ja ideoita liikkumiseen erikoistilanteen aikana. Ruokaohjeemme tarjoavat tietoa turvalliseen ja maistuvaan ruokailuun uudenlaisessa arjessa. Ja kun on aika hengähtää, vinkkimme vapaalle ovat käytössäsi.

 

Sydänliiton tukipalveluita

Puhelinneuvonta

Sydänpiirien ja valtakunnallisten sydänjärjestöjen puhelinneuvonta palvelee kaikkia sydänsairaita ja heidän läheisiään. Puhelinpalveluaikoina voit saada kevyttä neuvontaa koronaan liittyen tai tiedustella vertaistukihenkilöä.

YHTEYSTIETOIHIN

Sydän Chat

Digitaalinen vertaistuen muoto, joka tuo yhteen sydänsairauksia sairastavia eri ikäisiä ihmisiä ja heidän läheisiään jakamaan kokemuksiaan, antamaan ja saamaan vertaistukea. Vaihtuvissa aiheissa keskustellaan myös koronasta.

TUTUSTU JA KESKUSTELE

Vertaistukihenkilö

Vertaistukihaulla voit löytää koulutetun vertaistukihenkilön läheltä tai kaukaa. Vertaistukija kuuntelee, kannustaa ja kunnioittaa. Hän on vaitiolovelvollinen ihminen, joka auttaa ja ymmärtää toista samankaltaisessa elämäntilanteessa olevaa.

ETSI HENKILÖ

Rauhoittamaan mieltä

Omien ajatusten kanssa

Mindfulness-harjoituksia

Haku

Löytyi 0 tulokset