Hyppää sisältöön

Hei, haluaisin kouluttautua kokemusasiantuntijaksi, sydämensiirron ja sydämen vajaatoiminnan osalta, osaisitteko kertoa missä sellainen onnistuisi?

03/06/2021

Elisa

Vastaus

Anna Rikala
Julkaistu 18.6.2021

Sydänliitto on mukana Kokemustoimintaverkostossa https://kokemustoimintaverkosto.fi/, jonka toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Meillä toimii tällä hetkellä kymmenkunta kokemustoimijaa, joiden asiantuntijuus tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää paremmin sydänsairastumisen merkitystä arjessa ja käytännössä. Kokemustietoa voidaan hyödyntää asiakkaiden tarpeiden entistä parempaan tunnistamiseen, palveluiden ja toiminnan kehittämiseen. Kokemustoimijakoulutuksia järjestetään eri järjestöjen sekä verkoston yhteistyönä. Tällä hetkellä meillä ei ole suunnitteilla koulutusta, keskustelemme kuitenkin aina toiminnasta kiinnostuvan henkilön kanssa ja kokoamme yhteystietoja.

Kokemusasiantuntijakoulutuksia järjestävät mm. kunnat ja sairaanhoitopiirit. Tällöin toiminta saattaa mahdollistaa jopa työllistymisen kokemusasiantuntijuutta edellyttäviin tehtäviin.

18/06/2021

Anna Rikala

Lue seuraavaksi

Haku

Löytynyt 0 tulokset