Hyppää sisältöön
Etusivu / Terveys & Hyvinvointi / Elämä on muutosta, niin parisuhdekin

Elämä on muutosta, niin parisuhdekin

Kirjapajan viehättävä parisuhdeopas tarjoaa apua pariskunnille, jotka eivät löydä enää iloa yhteisestä elämästään tai haluavat päivittää suhdettaan ja löytää uusia polkuja pitkin parempaan parisuhteeseen.

Marika Rosenborg
Julkaistu 25.11.2015
Päivitetty 7.9.2018

Mikään ihmissuhde ei suju ilman hoitamista. Näin on vanhempien ja lasten välillä, ystävysten välillä, työyhteisöissä sekä parisuhteissa, jotka tänä päivänä voivat kestää kymmeniä vuosia. Paljon on kiinni henkilöiden luonteista ja siitä paljon puhutusta hyvästä tahdosta. Mutta parisuhdetaidot ovat myös opittavissa ja niissä on ratkaisevampaa se, onko itse valmis muuttumaan kuin se, kuinka saisi toisen toimimaan uudella tavalla.

Kirja on jaettu selkeisiin osiin alkaen parisuhteen unelmasta ja päätyen arjen haasteiden kautta etsimään vastauksia tehtävien ja tarinoiden kautta.

Erityisen hyvin kirja sopii pitkään yhdessä oleville pariskunnille. Sivulta välittyy toivoa ja rohkaisua vaikeisiinkin elämäntilanteisiin. Kirjoittajat haastavat lukijaa pohtimaan, missä menee oman ja toisen rajat, mikä on minun vastuuni ja voisiko tästä kriisistä selvitä? Henkilökohtaiset kertomukset tuovat samaistumispintaa. Näin teos kasvaa värikkäämmäksi kuin pelkkä tieto- tai opaskirja.

Parisuhteen muutos tapahtuu harvemmin niin, että vain toinen muuttuisi. Uuden suunnan ottamiseen tarvitaan molempien halua ja uskoa. Kirjan sävy on rakkaudellinen. Se kannustaa ja herättää toivoa rohkaisemalla lukijaa tutustumaan ennen kaikkea itseensä. Tämän kirjan avulla voi olla helpompi päästä yhdessä keskustelun alkuun. Teos sopii loistavasti myös kaikille pariskuntien kanssa töitä tekeville ammattilaisille.

Tuula Vainikainen, Liisa Välilä, Juha Välilä, Rakastan, rikastan, polkuja parempaan parisuhteeseen. Kirjapaja, 2014.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi