Hyppää sisältöön

Aurinkoisia kesäpäiviä

Kesä on mitä ihaninta aikaa. Nyt on aikaa nauttia luonnosta, herkutella kesän tuoreila kasviksilla ja grillata kauden muita herkkuja. Olisiko nyt aika vierailla läheisessä kansallispuistossa? Missä on kivoja kohteita kotimaan matkailuun? Mitä voisin puuhata lasten kanssa? Lue vinkkejä ja ideoita ihanan kesän viettoon!

 

Huolestuttavatko korona-asiat kesästä huolimatta?

tietokoneikoni

Korona-sivusto

Tämä Sydänliiton palvelu kokoaa apua, tukea ja ideoita koronavirusepidemian aikaan. Katso, mitä sydänsairastuneen tulee tilanteessa huomioida. Löydä tukea huoliin ja pelkoihin sekä poimi vinkkejä ja ideoita liikkumiseen erikoistilanteen aikana.

TUTUSTU PALVELUUN

Puhelinneuvonta

Sydänpiirien ja valtakunnallisten sydänjärjestöjen puhelinneuvonta palvelee kaikkia sydänsairaita ja heidän läheisiään. Puhelinpalveluaikoina voit saada kevyttä neuvontaa koronaan liittyen tai tiedustella vertaistukihenkilöä.

YHTEYSTIETOIHIN

Vertaistukihenkilö

Vertaistukihaulla voit löytää koulutetun vertaistukihenkilön läheltä tai kaukaa. Vertaistukija kuuntelee, kannustaa ja kunnioittaa. Hän on vaitiolovelvollinen ihminen, joka auttaa ja ymmärtää toista samankaltaisessa elämäntilanteessa olevaa.

ETSI HENKILÖ

Haku

Löytynyt 0 tulokset