Hyppää sisältöön

3 posts found.

Date selected: lokakuu 2018

Clear search

Search

Sydänyhteisön elinvoimaisuus painopisteeksi vuonna 2019

Sydänliitto jatkaa toimintaa vuonna 2019  strategialla ”Elinvoimainen Sydänliitto näkyy, kuuluu ja vaikuttaa”, päätettiin liiton syyskokouksessa Oulussa 20.10. Niiden ohelle nostetaan voimavarojen vahvistamisnen ja sydänyhteisön elinvoimaisuus. Sote-vaikuttaminen jatkuu Sote-vaikuttaminen ja sydänyhteisöä palveleva digiloikka jatkuvat edelleen painopistealueina. Sote-uudistukseen vaikutetaan edelleen sekä maakunnissa, että valtakunnallisesti. Myös Sydänliiton korkean profiilin toiminta järjestöjen toimintaedellytysten kirkastamiseksi sote- ja maakuntauudistuksen tiimellyksessä jatkuu. […]

Lue artikkeli

Heurekan näyttelystä jää jälki aivoihin

​Heurekan Aivot narikasta! -näyttelyssä tehdään yhdessä hyvää aivoille. Näyttelystä saa vinkkejä, miten pitää huolta aivoistaan ja edistää omaa aivoterveyttään.
Näyttely on tuotettu yhteistyössä Aivoliiton Korvaamaton kovalevy -hankkeen kanssa. Korvaamaton kovalevy on osa Yksi elämä -terveystalkoita.

Lue artikkeli

​Tupakka jäykistää valtimoita jo teini-iässä

Tupakointi voi jäykistää valtimoita jopa teini-ikäisillä. Humalajuomisella on samanlainen vaikutus. European Heart Journal -lehdessä julkaistuun tutkimukseen osallistui 1 266 brittinuorta, jotka olivat 13–17-vuotiaita. Mittausten mukaan jäykimmät valtimot oli nuorilla, jotka tupakoivat usein tai harrastivat humalahakuista juomista.

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi