Hyppää sisältöön

3 posts found.

Date selected: tammikuu 2018

Clear search

Search

Soisalo-palkinto eteisvärinää tutkivalle Tuomas Kiviniemelle

Sydäntutkimussäätiö on myöntänyt vuoden 2018 Soisalo-palkinnon sydämen eteisvärinää tutkivalle Tuomas Kiviniemelle. Dosentti, kardiologian erikoislääkäri Tuomas Kiviniemi on perustanut Turun yliopistoon ja TYKS Sydänkeskukseen tutkimusryhmän, jonka tavoitteena on eteisvärinään liittyvien haittatapahtumien vähentäminen. Kiviniemi on päätutkijana alkavassa merkittävässä tutkimushankkeessa.

Lue artikkeli

Asukkaiden keskuspuisto -näyttely avasi ulkoiluvuoden Sydänliitossa

Sydänliitto ja Suomen Latu tekevät vuodesta 2018 suuren ulkoiluvuoden. Tämä näkyy ja kuuluu erityisesti Sydänviikolla 15.-22. huhtikuuta, jolloin sydän- ja latuyhdistykset järjestävät Polulle sydämellä -tapahtumia eri puolilla Suomea.
Pyysimme myös asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaista kertomaan keskuspuiston ja sen kaltaisten ympäristöjen merkityksestä asukkaille.

Lue artikkeli

Tulehduskipulääkkeet lisäävät infarktin vaaraa

Kaikkien tulehduskipulääkkeiden käyttöön liittyy suurentunut akuutin sydäninfarktin vaara. Jo viikon mittainen säännöllinen käyttö aiheuttaa puolitoistakertaisen riskin. Siksi sepelvaltimotautia tai muuta valtimotautia sairastavien tulee välttää tulehduskipulääkkeiden käyttöä.

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi