Hyppää sisältöön
Sydänliitto
Defi
Sydänturvallinen Suomi
Neuvokasperhe
Sydänmerkki
Sydänkauppa
Ammattilaispalvelu
Yhdistyspalvelu
fi
sv
Sydänliitto - Etusivu
Sydäntietoa
Sydänsairaudet
Elämää sairauden kanssa
Ruoka & Ravitsemus
Terveys & Hyvinvointi
Apua ja tukea
Kuntoutus
Vertaistuki
Tukea sairaalasta
Tule mukaan
Liity jäseneksi
Alueellinen ja paikallinen toiminta
Tukea harvinaisempiin sydänsairauksiin
Tapahtumakalenteri
Palvelut jäsenille
Tule vapaaehtoiseksi
Sydänliitto
Ajankohtaista
Vaikuttaminen
Strategia ja toiminta
Hallinto
Talous
Yritysyhteistyö
Sydänliiton stipendit
Lahjoita
Auta sydänsairastunutta
Kuukausilahjoitus
Testamenttilahjoitus
Merkkipäiväkeräys
Muistokeräys
Yrityslahjoitus
Sydänliiton arpajaiset
Yhteystiedot
Pelasta sydän päivässä Sydänliiton
kuukausilahjoittajana
Liity Sydänliiton jäseneksi!
Sydäntietoa
Sydänsairaudet
Elämää sairauden kanssa
Ruoka & Ravitsemus
Terveys & Hyvinvointi
Apua ja tukea
Kuntoutus
Vertaistuki
Tukea sairaalasta
Tule mukaan
Liity jäseneksi
Alueellinen ja paikallinen toiminta
Tukea harvinaisempiin sydänsairauksiin
Tapahtumakalenteri
Palvelut jäsenille
Tule vapaaehtoiseksi
Sydänliitto
Ajankohtaista
Vaikuttaminen
Strategia ja toiminta
Hallinto
Talous
Yritysyhteistyö
Sydänliiton stipendit
Lahjoita
Auta sydänsairastunutta
Kuukausilahjoitus
Testamenttilahjoitus
Merkkipäiväkeräys
Muistokeräys
Yrityslahjoitus
Sydänliiton arpajaiset
Yhteystiedot
Sydänliiton palvelut
Sydänliitto
Defi
Sydänturvallinen Suomi
Neuvokasperhe
Sydänmerkki
Sydänkauppa
Ammattilaispalvelu
Yhdistyspalvelu
fi
sv
Etusivu
/
Ruoka & Ravitsemus
/
Terveellinen syöminen
Terveellinen syöminen
Tutkittua tietoa
7.10.2022
Kasviproteiinin lähteissä pehmeää rasvaa
Lue artikkeli
13.4.2022
Sydämen vajaatoiminta ja ravitsemus
Lue artikkeli
15.2.2023
Sepelvaltimotauti ja ruoka
Lue artikkeli
24.8.2021
Kookosvesi – toimiva urheilujuoma?
Lue artikkeli
23.8.2021
Fermentoidut elintarvikkeet ja niiden terveysvaikutukset
Lue artikkeli
11.10.2021
Arjen suolamyytit – faktoja suolasta
Lue artikkeli
20.5.2021
Proteiinia kasveista
Lue artikkeli
25.1.2021
Kalaa kannattaa syödä
Lue artikkeli
27.1.2021
Kasviksia lautaselle helposti
Lue artikkeli
13.1.2023
Vinkkejä kuidun saannin lisäämiseksi
Lue artikkeli
30.4.2021
Varfariini sallii vihreät vihannekset
Lue artikkeli
23.4.2020
Nauti pähkinöitä ja siemeniä monella tavalla
Lue artikkeli
12.8.2020
Sydänystävälliset pähkinät ja siemenet
Lue artikkeli
30.3.2020
Salaattibuffetista voi koota monipuolisen aterian
Lue artikkeli
25.3.2020
Vinkkejä syömiseen etätyön ja opiskelun lomassa
Lue artikkeli
31.1.2023
Rasvan laatu ratkaisee
Lue artikkeli
2.6.2022
Kolesteroli kohdalleen ruokavalinnoilla
Lue artikkeli
13.1.2023
Lautasmalli terveellisen syömisen apuna
Lue artikkeli
25.8.2022
Tunne nälkä ja kylläisyys
Lue artikkeli
22.8.2019
Vinkkejä kasvisten lisäämiseen
Lue artikkeli
14.10.2019
Nautintoaineet sydänterveydessä
Lue artikkeli
17.6.2019
Ateriarytmi lisää hyvinvointia
Lue artikkeli
7.6.2021
Ateriarytmin kulmakivet
Lue artikkeli
21.11.2019
Sydänystävällinen ruoka sopii kaikille
Lue artikkeli
17.3.2020
Kasvikset ovat terveellisen ruokavalion perusta
Lue artikkeli
22.8.2019
Keinomakeutusaineet terveellisempien elintapojen apuna
Lue artikkeli
4.11.2022
Terveellinen välipala
Lue artikkeli
13.12.2021
Ravinto ja muut elintavat kolesterolin hallinnassa
Lue artikkeli
13.1.2023
Kuitu monipuolisen ruuan osana
Lue artikkeli
12.8.2020
Proteiinia sopivasti
Lue artikkeli
11.10.2021
Suolaa vain kohtuudella
Lue artikkeli
21.10.2022
Tietoinen syöminen rauhoittaa ruokailuhetken
Lue artikkeli
18.4.2019
Otetaan selvää sokereista
Lue artikkeli
18.4.2019
Sydänterveyteen usein liitettyjä ruoka- ja ravintoaineita
Lue artikkeli
5.2.2020
Ruokailuun uusia ulottuvuuksia
Lue artikkeli
5.2.2020
Leivälle pehmeää
Lue artikkeli
5.2.2020
Totta vai tarua ruususuolasta
Lue artikkeli
5.2.2020
Totta vai tarua punariisistä
Lue artikkeli
5.2.2020
Totta vai tarua rypsiöljystä
Lue artikkeli
16.1.2023
Totta vai tarua kookosrasvasta
Lue artikkeli
5.2.2020
Totta vai tarua maidosta
Lue artikkeli
5.2.2020
Totta vai tarua viljasta
Lue artikkeli
16.1.2023
Rypsi- vai oliiviöljy – kumpi valita?
Lue artikkeli
16.1.2023
Vinkkejä pehmeän rasvan saantiin
Lue artikkeli
12.8.2020
Vinkkejä suolan vähentämiseen
Lue artikkeli
12.11.2019
Ruoan kolesteroli
Lue artikkeli
9.2.2023
Sokeria kohtuudella
Lue artikkeli
3.6.2020
Pakkausmerkinnät
Lue artikkeli
9.2.2023
Terveelliset ruokavalinnat
Lue artikkeli
12.9.2018
7 kysymystä välipalasta
Lue artikkeli
24.6.2020
Mielihalu haltuun
Lue artikkeli
5.8.2019
Ruoka sydämen hoitajana
Lue artikkeli
Näytä enemmän
R
Terveellinen syöminen
24.3.2023
Juhani Vahtokari: Ruokatottumukset terveyden takeena
Lue blogi
Asiantuntija vastaa
13.3.2023
Suklaa ja sydänterveys
Lue vastaus
Asiantuntija vastaa
16.2.2023
Margariinia leivällä
Lue vastaus
R
Terveellinen syöminen
20.1.2023
Hyvää, helposti, halvalla
Lue artikkeli
R
Terveellinen syöminen
19.1.2023
Rasvan laatu reilaan – enemmän pehmeää, vähemmän kovaa
Lue artikkeli
R
Terveellinen syöminen
25.8.2022
Sydänmerkki – löytyy vaikka mistä!
Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi