Hyppää sisältöön

3 posts found.

Date selected: toukokuu 2021

Clear search

Search

Taikusydän vuoden 2021 sydänterveyden edistäjäksi – kulttuurin ja hyvinvoinnin välillä selkeä yhteys

Sydänliitto palkitsee vuosittain Vuoden sydänterveyden edistäjä -palkinnolla tahon tai henkilön, joka on tehnyt hyvää työtä ihmisten terveyden edistämisessä. Tänä vuonna palkinto myönnettiin valtakunnalliselle Taikusydän-yhteyspistetoiminnalle, joka mm. edistää ja tekee tunnetuksi taiteen ja kulttuurin hyvinvointivaikutuksia.

Lue artikkeli

Koronatilanne uhkaa viedä vaalikeräyksen keräyslippaat äänestyspaikoilta

Koronaviruspandemia ja sen aiheuttamat rajoitukset vaikeuttavat yli 100-vuotiaan vaalien yhteydessä tehtävän hyväntekeväisyyskeräyksen toteutumista. Tänä vuonna pandemiatilanne estää perinteisen lipaskeräyksen osassa äänestyspaikkoja, ja uhkaa jättää yli 300 000 pitkäaikaissairasta ja vammaista ilman keräyksestä saatua tukea. Ratkaisua haetaan uusista digitaalisista keräystavoista.

Lue artikkeli

Lihavuuden stigma vaikuttaa kaikilla elämänalueilla laajakantoisin seurauksin

Suomen Sydänliiton ja Jyväskylän yliopiston konsortio yhteistyökumppaninaan Syömishäiriöliitto on käynnistänyt ensimmäisen valtioneuvoston rahoittaman tutkimus- ja selvityshankkeen lihavuuden stigman vähentämiseksi. Lihavuuden on todettu olevan yksi ihmistä negatiivisimmin leimaavimmista eli stigmatisoivimmista ominaisuuksista.

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi