Hyppää sisältöön

4 posts found.

Date selected: toukokuu 2018

Clear search

Search

​Sydänpolkua yhdessä tulevaisuuteen

Yhdistystoiminta on tärkeätä, koska se luo luottamusta ihmisten välille. Ilman luottamusta elämä ei ole elämisen arvoista ja tämä näkyy jopa elinaikaennusteissa. Puhe luottamuksesta saattaa tuntua abstraktilta, mutta sen seuraukset näkyvät yhteiskunnassa monin eri tavoin. Mitä enemmän ihmiset luottavat toisiinsa, sitä parempi on myös yhteiskunnan taloudellinen kilpailukyky.

Lue artikkeli

​Hauklappi ja Kummakivi

Sydänviikko päättyi osaltani iloisiin tunnelmiin Ruokolahden Sydänyhdistyksen 30-vuotisjuhlissa! Ruokolahdella on asukkaita reilut 5 000 ja sydänyhdistykseen kuuluu jäseniä 400. Se on todella hieno jäsenmäärä ja ositus siitä, että silloin kun toiminta puhuttelee paikallisia ja yhdistyksen aktiivit ovat taitavia ja mukavia, sydäntyöllä on kysyntää ja ystäviä.

Lue artikkeli

Keveästi kevääseen

Tätä kirjoittaessani ensimmäiset kevätauringon säteet lämmittävät ja kutittavat mukavasti nenääni. Kun sinä luet tätä lehteä, kevät on jo ottanut valtavia askeleita, lumi on sulanut ja kevätkukat puskevat nuppujaan esille. Keväinen tuoksu tuntuu ilmassa.

Lue artikkeli

​Lasten kanssa ulos

Perhearjessa on välillä haasteellista löytää aikaa ja innostusta ulkoiluun. Pyykkivuoret, kauppareissut ja kotihommat nielaisevat helposti aikaa, eikä ulkoilulle meinaa jäädä sijaa. Ruutuja tuijottavia perheenjäseniä on joskus vaikea tempaista innostumaan ulkoilusta. Mutta aina yhdessä ulkoilu palkitsee.

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi