Hyppää sisältöön

3 posts found.

Date selected: lokakuu 2020

Clear search

Search

Ei oteta väärää numeroa

Järjestötoimintaan osallistumisessa on monia hyviä puolia. Yksi merkittävimmistä asioista on, että tapaa monia erilaisia ihmisiä ja voi jakaa kokemuksia heidän kanssaan. Heiltä saa myös monipuolista tukea ja apua omaan elämäänsä. Järjestötyössä etsitään yhdessä ratkaisuja ja omalla toiminnallaan pystyy myös auttamaan muita. Toiminnassa ja kohtaamisissa oppii itsekin paljon.

Read Article

Tässäkö tää oli?

”Tässäkö tää oli?” kysyy Arttu Wiskari biisissään. Sama kysymys voi herätä sairausdiagnoosin tai -tapahtuman äärellä. Yhtäkkiä tulevaisuus on täynnä epävarmuutta, pelkoa ja avoimia kysymyksiä. Tähänkö kaatuivat unelmat yhteisestä vanhenemisesta? Tuntuu kuin oma elämä pysähtyisi, vaikka ympärillä muut jatkavat elämäänsä kuten ennenkin. On joutunut kuoppaan, josta ei pääse ylös. Pysähdyksen jälkeen elämä kuitenkin jatkuu. Vaikka kuinka […]

Read Article

Treffit itsensä kanssa

Korona-kevät laittoi meidät kovaan kokeeseen, kuinka saada yhteys toisiin ilman fyysistä läsnäoloa. Omien tunteiden kohtaaminen on näinä outoina aikoina tärkeämpää kuin koskaan. Siksi olemme koonneet sydan.fi-sivuston koronaosioon erillisen osion mielen rauhoittamisesta.

Read Article

Haku

Löytynyt 0 tulokset