Hyppää sisältöön

4 posts found.

Date selected: kesäkuu 2018

Clear search

Search

​Oikeus voida hyvin painosta riippumatta

Kiristävistä vaatteista huolimatta ajatukset laihduttamisesta saavat nopean lähdön mielestäni. Olen päättänyt, että en laihduta. Laihduttaminen johtaisi – tilastojen valossa – siihen, että kiloja tulee takaisin korkojen kera. Se taas ei tee hyvää kenellekään. Yhtä lailla tiedämme, että jos ylipainoa on reilusti, pienikin painonpudotus tuo jo terveyshyötyä. Ristiriitaista eikö?

Read Article

Puutarhatyötkö työläitä?

Höytypuutarhan pitäminen on varsin antoisaa puuhaa, kun vain osaa ottaa sen riittävän rennosti. Ja kokeilemalla oppii aina, ei kannata pelätä epäonnistumista.

Read Article

​Kun koululainen on yksin kotona ja vanhemmat töissä

Koululaisten lomat ovat pidemmät kuin vanhempien. Niinhän se on ja hyvä niin, mutta pieniä ja suurempiakin haasteita tämä vanhemmille tuo. Kaikilla lapsiperheillä ei ole käytössä isovanhempia, jotka rientäisivät apuun, vaan asiat pitää järjestellä toisin. Työnantajan kanssa voi neuvotella etäpäiviä, jolloin työpäivä lyhenee matkojen osalta ja on vanhempi helpommin saatavilla. Mutta eihän tämä ole kaikissa töissä […]

Read Article

​Kesäillan cha-cha

Television lauantaitansseja 70-luvulla katsellessani se alkoi, viehtymys paritanssiin. Tanhukerhon ja lukion vanhojen tanssien myötä kiinnostuksen liekki alkoi poltella yhä kuumemmin. Lukion liikunnanopettajan innoittamana tallattiin luokan poikien kanssa ensimmäiset cha-chan ja jiven askeleet. Mitä tämä on? Ihan mahtavaa!

Read Article

Haku

Löytynyt 0 tulokset