Hyppää sisältöön

3 posts found.

Date selected: tammikuu 2021

Clear search

Search

Vaikuttava SOTE kohdentaa voimavarat ihmisen parhaaksi

Väestön ikääntyessä sosiaali- ja terveydenhuoltoon kohdistuu paineita resurssien niukkuuden ja palvelutarpeiden lisääntymisen vuoksi. Vaikuttavuuskeskuksen päätavoitteena onkin mm. tuottaa parempaa vaikuttavuustietoa palvelujen parantamiseen ja auttaa ammattihenkilöitä, johtajia ja päätöksentekijöitä päätöksissä kohdentaa resursseja eettisesti kestävällä tavalla, kirjoittaa Paula Risikko.

Read Article

Talvikauden ystäväkirja

Korona on opettanut ottamaan etäisempiinkin ystäviin yhteyden. Se antaa luontevan syyn tehdä tikusta asiaa ja rupatella puhelimessa ummet ja lammet. Some kuhisee juttelusta ja chättäilystä, Tuija Brax kirjoittaa blogissaan.

Read Article

Armollista menoa

Oma paino ja painonhallinta hallitsee meistä monen ajatuksia usein. Ylipaino terveysriskinä voi huolestuttaa, syöminen tuntuu hallitsevan ajatuksia, vaatteet eivät enää istu päälle tai peilikuva ei tunnu omalta. Toiveissa tälle vuodelle voi olla laihduttaminen, jojo-kuurien lopettaminen tai oman terveyden edistäminen. Innostus uudesta ja ajatus uudesta minästä kantavat meitä vielä hetken, kuten tahdonvoimalla ja sisulla on tapana. […]

Read Article

Haku

Löytynyt 0 tulokset